Mostrar el registro sencillo del ítem
dc.contributor.author | García Marsilla, Juan Vicente | es_ES |
dc.date.accessioned | 2019-10-23T07:55:48Z | |
dc.date.available | 2019-10-23T07:55:48Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.isbn | 978-84-96839-33-5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/129314 | |
dc.description.abstract | “La Taula del Senyor Duc” tracta d’escodrinyar com per una finestreta l’interior del palau d’una de les famílies més importants del nostre passat medieval: la dels ducs reials de Gandia, analitzant especialment tot allò relatiu a la seua alimentació i la dels seus seguicis. Des de l’estudi dels servidors encarregats d’assegurar l’abastiment i de servir els banquets, a la valoració dels distints menjars i condiments en la seua dieta, passant per les refinades formes de preparar els aliments o de comportar-se a taula, tot ens ajuda a comprendre aquelles “màquines de consumir” que eren les corts senyorials de la Baixa Edat Mitjana, i demostra la complexitat i la importància d’una època que va marcar els comportaments posteriors de la nostra societat, donant origen a conceptes tan actuals com són “gastronomia”, “moda”, “luxe” o “etiqueta”. | es_ES |
dc.language | Catalán | es_ES |
dc.publisher | CEIC Alfons El Vell | es_ES |
dc.rights | Reconocimiento - No comercial (by-nc) | es_ES |
dc.subject | Edat mitjana | es_ES |
dc.subject | Menjar | es_ES |
dc.title | La Taula del Senyor Duc. Alimentació, gastronomia i etiqueta a la cort dels ducs reials de Gandia | es_ES |
dc.type | Libro | es_ES |
dc.rights.accessRights | Abierto | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | García Marsilla, JV. (2010). La Taula del Senyor Duc. Alimentació, gastronomia i etiqueta a la cort dels ducs reials de Gandia. CEIC Alfons El Vell. http://hdl.handle.net/10251/129314 | es_ES |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | es_ES |