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dc.contributor.author | Pascual, Juan José![]() |
es_ES |
dc.date.accessioned | 2020-02-24T07:05:39Z | |
dc.date.available | 2020-02-24T07:05:39Z | |
dc.date.issued | 2010-12-30 | |
dc.identifier.issn | 1257-5011 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10251/137636 | |
dc.description.abstract | [EN] BOOK REVIEW: Nutrition of the Rabbit. 2nd Edition. C. de Blas and J. Wiseman (Eds.). CABI Wallingford and Cambridge, Massachusetts (2010). 325 pp. ISBN: 978 1 84593 669 3. | es_ES |
dc.language | Inglés | es_ES |
dc.publisher | Universitat Politècnica de València | es_ES |
dc.relation.ispartof | World Rabbit Science | es_ES |
dc.rights | Reserva de todos los derechos | es_ES |
dc.title | Book Review. Nutrition of the Rabbit (2nd Ed.) | es_ES |
dc.type | Artículo | es_ES |
dc.type | Reseña | |
dc.identifier.doi | 10.4995/wrs.2010.782 | |
dc.rights.accessRights | Abierto | es_ES |
dc.description.bibliographicCitation | Pascual, JJ. (2010). Book Review. Nutrition of the Rabbit (2nd Ed.). World Rabbit Science. 18(4):251-253. https://doi.org/10.4995/wrs.2010.782 | es_ES |
dc.description.accrualMethod | OJS | es_ES |
dc.relation.publisherversion | https://doi.org/10.4995/wrs.2010.782 | es_ES |
dc.description.upvformatpinicio | 251 | es_ES |
dc.description.upvformatpfin | 253 | es_ES |
dc.type.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | es_ES |
dc.description.volume | 18 | es_ES |
dc.description.issue | 4 | es_ES |
dc.identifier.eissn | 1989-8886 | |
dc.relation.pasarela | OJS\782 | es_ES |