Visualizaciones | |
---|---|
Influence of fat level reduction in the drying of Italian salami | 164 |
septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | diciembre 2024 | enero 2025 | febrero 2025 | marzo 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Influence of fat level reduction in the drying of Italian salami | 0 | 0 | 0 | 1 | 5 | 1 | 1 |
Visualizaciones | |
---|---|
7533-22618-2-PB.pdf | 171 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 69 |
China | 16 |
Brasil | 12 |
Canadá | 12 |
Alemania | 9 |
Francia | 9 |
Irlanda | 5 |
Italia | 4 |
Marruecos | 4 |
Turquía | 4 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 31 |
Montréal | 10 |
Mountain View | 8 |
Grenoble | 6 |
Dublin | 5 |
Hangzhou | 5 |
San Mateo | 4 |
Tanger | 4 |
Alameda | 3 |
Des Moines | 3 |