Visualizaciones | |
---|---|
Reducing sodium content in dry-cured pork loin. A novel process using water vapour permeable bags | 158 |
septiembre 2024 | octubre 2024 | noviembre 2024 | diciembre 2024 | enero 2025 | febrero 2025 | marzo 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Reducing sodium content in dry-cured pork loin. A novel process using water vapour permeable bags | 0 | 0 | 0 | 0 | 4 | 1 | 0 |
Visualizaciones | |
---|---|
7627-22655-2-PB.pdf | 141 |
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 81 |
China | 19 |
España | 13 |
Francia | 9 |
Alemania | 6 |
Irlanda | 5 |
Venezuela | 5 |
Canadá | 4 |
Brasil | 3 |
Suecia | 3 |
Visualizaciones | |
---|---|
Ashburn | 22 |
Louisville | 7 |
Grenoble | 6 |
Hangzhou | 6 |
San Mateo | 6 |
Des Moines | 5 |
Málaga | 5 |
Valencia | 5 |
Zhengzhou | 5 |
Dublin | 4 |